Cocina-abierta-gris-con-peninsula-santos

Àngel Muñoz Cuines i Banys

Aquesta web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. No s'enviarà cap cookie fins que n'acceptis l'ús.

ANGEL MUÑOZ VICEN, soci fundador de l’empresa, Interiorista (IADE, Barcelona 1974).

Després d’una gran trajectòria en el mon d’interiorisme i la reforma tan d’habitatges (menjadors, sales d’estar, estudis, habitacions...), com de cafeteries, restaurants, botigues, oficines, o inclús una discoteca, va creure oportú aplicar aquesta experiència i tècnica a l’actualització de la cuina

La cuina durant molts anys ha estat l’estància de la casa més abandonada: problemes d’olors, greixos, poca il·luminació, ambients molt freds, mobles mal distribuïts, poc espai de treball... i és per això que es va voler afrontar tots aquests inconvenients per fer de la cuina el centre vital de la casa.

Al llarg d’aquests ja 26 anys d’història hem aplegat una gran experiència, que ha anat reeixint el nostre propi saber fer. Formen part de la nostra filosofia uns forts valors d’actuació que son la nostra identitat: honestedat, confiança, fidelitat, una millora continua, sentit de la responsabilitat i vocació de lideratge.

Els valors essencials dins la nostra actuació empresarial cal trobar-los en la vocació d’oferir un servei integral total i una gran especialització, no tan sols en el disseny, projecte i direcció d’obra, sinó també en l’aprenentatge de noves tecnologies en el món dels electrodomèstics i en el fet de SABER CUINAR.

Hem estat formats per part de “xefs de cuina famosos”.